Home

BelleBeauté: schoonheidssalon in Benschop

Natasja Vergouw Schoonheidssalon BelleBeauté  

Welkom op de website van BelleBeauté. Mijn naam is Natasja Vergouw. Ik ben 24 jaar en sinds 3-07-2012 gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en sinds 10-07-2013 gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4. Na mijn opleiding ben ik gelijk gestart met mijn schoonheidssalon in Benschop. Naast mijn werkzaamheden in de schoonheidssalon werk ik ook nog bij het ROC Beauty College, hier examineer ik de praktijk examens.

Betaalbare prijzen en uitstekende service

BelleBeauté is een schoonheidssalon aan huis en bevindt zich op de 2e verdieping aan de Fluitekruid 15. Omdat BelleBeauté aan huis is gevestigd, zijn behandelingen betaalbaar. Daarbij is de beautysalon goed bereikbaar op de fiets vanuit IJsselstein en Lopik en met de auto zelfs vanuit Nieuwegein, Utrecht, Montfoort, Woerden, Polsbroek en omgeving. Voor de deur vindt u ruime parkeerplaatsen.

In mijn salon kunt u terecht voor de volgende schoonheidsbehandelingen:

- Gezichtsbehandelingen
- Cosmetische handverzorging
- Pedicure
- Harsen
- Massage
- Nagelstyling
- Wimperpermanent
- Permanente make-up

Afspraak maken

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Deze kunt u eenvoudig online of telefonisch maken. Ik help u dan zo snel mogelijk verder. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeau kunt u bij BelleBeauté terecht. Voor mijn schoonheidssalon zijn namelijk verschillende soorten cadeaubonnen beschikbaar, zodat er altijd een geschikte behandeling voor de ontvanger tussenzit.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta u spoedig te woord.

BelleBeauté
Fluitekruid 15
3405 DA Benschop

Klik hier voor het maken van een afspraak

Tel: 06-23318114 
Mail: info@bellebeaute.nl
                                                                                                                                              

Helaas merk ik nog te vaak dat er kort voor de behandeling nog word afgebeld. Dit is voor mij erg vervelend aangezien ik die plekken niet snel meer kan opvullen. Bij deze wil ik iedereen mededelen dat als er niet 24 uur van te voren word afgebeld ik helaas 50% in rekening ga brengen. Ik hoop op jullie begrip.